SCHIMB SI RETUR!!!

Schimb și retur - GRECIA-ROMÂNIA


CONDIŢII GENERALE

Fiecare produs cumpărat din magazinul online al Reflex Fashion poate fi returnat sau schimbat în termen de 30 zile de la primirea sa de către Client. Produsul nu trebuie să fie purtat, murdărit, spălat, trebuie să fie într-o formă comercială decentă și fără mirosuri nedorite precum de țigară sau parfum, să fie în ambalaj și cu etichetă.

Produsele care nu îndeplinesc condițiile de mai sus nu pot fi schimbate sau returnate.

Atunci când sunt schimbate produsele, toate costurile de curierat sunt suportate de catre  Client. În cazurile în care schimbul este necesar din cauza unei greșeli sau unui  defect apartinand  firmei Reflex Fashion (produs greșit trimis, dimensiune greșită trimisă etc.) costurile curieratului sunt suportate de catre REFLEX FASHON.

RETUR

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat, îl puteți returna în termen de 30 zile de la data primirii. La returnarea produsului, puneți formularul de returnare completat, pe care l-ați primit la livrarea comenzii. Poate fi descărcat și de AICI.

După primirea expedierii de către noi, produsele vor fi inspectate și dacă îndeplinesc condițiile de returnare, vom rambursa suma plătită în termen de 30 de zile.

Suma va fi rambursată în contul bancar pe care l-ați completat în formular.Taxa transport retur(20 lei)va fi scazuta din suma rambursata.

SCHIMB

Procedura de schimb este urmatoare:Solicitam noi curier de la „Cargus”, sa vina sa ridice coletul de la Dvs.Cand ajunge la noi,la depozit,atunci se livreaza catre Dvs coletul cu schimbul solicitat,si se achita taxa tur-retur=30 lei+diferenta de pret,daca este.Schimbul dureaza in jur de 9-10 zile lucratoare.

Costurile de curierat pentru returnarea mărfii vor fi pe suportate de catre  dvs., cu excepția cazurilor în care:

· produsul este defect

· produsul are dimensiune / model greșit

 După primirea expedierii, angajatul nostru vă va contacta pentru a stabili ce produse doriți la schimb.